Om Easy-AgriCare

  Produktet easy-strø er såvel brugsmodelbeskyttet som patenteret.

  2022:
  Easy AgriCare A/S overtager Agroform A/S, der indgår i koncernen som et 100% ejet datterselskab

  2021:
  Frandsbjerg Energy overtager alle aktier i Easy AgriCare A/S

  Easy AgriCare A/S overtager Sønderjysk Tørreindustri A/S, der omdøbes til Sønderjysk Halmindustri A/S, og bliver et 100% ejet datterselskab

  2020:
  Containerløsning til indsamling af mødding hos større hestehold introduceres. Cirkulær økonomi og grøn energi vil være vigtige parametre i fremtidens dyrehold

  2018:
  easy-living en produktserie med strøelse, beskæftigelses- og redematerialer til høns, fugle og kæledyr lanceres. Produkterne er baseret på naturlige råstoffer af høj kvalitet.

  2017:
  Dansk Dyrestimuli A/S skifter navn til Easy AgriCare A/S.

  3 Assentoft siloer på hver ca. 215 m3 installeres, hvilket medfører større lagerkapacitet for varer i løs vægt, samt øger kapaciteten på pakkelinierne.

  2015:
  Dansk Dyrestimuli A/S udvider med en ny lagerhal på 1.273 kvm. under tag, hvor der også vil bliver 2 læsseramper, mod tidligere 1.
  Samtidig er vi blevet GMP+ certificeret.

  2014:
  Dansk Dyrestimuli A/S lancerer et nyt produkt, easy-play, der er varmebehandlede halmbriketter med hul til ophæng i minkburene.

  2013:
  Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-brick, der er varmebehandlede "halm-mursten" til minkrederne.

  2012:
  Dansk Dyrestimuli A/S har vokset sig til en eksportvirksomhed, der udover at producere en masse kvalitetsstrøelse til hjemmemarkedet nu også eksporterer til Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Polen, Spanien og Grækenland.

  2011:
  Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-joy, der er varmebehandlede halmbriketter til mink.

  2010:
  Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-way, der er varmebehandlet halmgranulat.

  2009:
  Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-bedding, der er 10-millimeter piller, presset af halm.

  2008:
  Fabrikken blev udbygget i 2008. Produktionen gjort topmoderne og mere effektiv, og produktefterspørgslen såvel i Danmark som i udlandet kunne nu efterkommes.

  2007:
  Dansk Dyrestimuli A/S udstillede for første gang på Agromek i Hern­ing i 2007. Det blev startskuddet til en stor efterspørgsel på produktet easy-strø.

  2006:
  Idéen med at udvikle et produkt til strøelse, primært til heste opstod i 2006. Produkt blev kaldt easy-strø. Samme år udstillede Dansk Dyrestimuli A/S på Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.
  Udviklingen af easy-strø stod ikke stille, og produktet blev nu også anvendt som strøelse til køer i sengebåse, samt til strøelse til en del an­dre dyr.

  2005:
  Dansk Dyrestimuli A/S blev grundlagt i 2005. Produktionen bestod af snittet varmebehandlet halm, presset i briketter som blev kaldt Halm Fun. Dette produkt var beregnet som rodemateriale til grise